Sök på sidan
Logga in
Kontaktformulär

Felanmälningar

Fastigheten

Aphos förvaltnings AB sköter om den tekniska förvaltningen i huset. Det innebär att de ansvarar för fastighetsskötseln i allmänna utrymmen, trädgårdsskötseln, städning och jour.

Vid fel på allmänna utrymmen samt fel i din lägenhet under garantitiden kontaktar du Aphos.

Felanmälan: felanmalan@aphos.se, 08-604 02 59
Webbsida: www.aphos.se
Öppettider: måndag till fredag kl. 08.00-16.00, lunchstängt 12-13.

Undantag: Om ytterdörrarna i trapphusen inte stängs/låses ordentligt efter in- och utpassering, felanmäl genom att skicka ett mail till styrelsen på info@fabriksparken1.se.

Observera att om felet inte klassas som ett garantiärende så är bostadsrättsinnehavaren ansvarig för alla ev kostnader som uppstår.

Vitvaror

Har du problem med vitvarorna under garantitiden kontakta Electrolux/Husqvarna via https://www.electrolux.se/support-hub/

För allmänna frågor och för att boka service via telefon: 0771-76 76 76

Innan du ringer eller gör anmälan på nätet så skriv ner PNC-numret som du hittar på typskylten för respektive produkt.

Observera att om felet inte klassas som ett garantiärende så är bostadsrättsinnehavaren ansvarig för alla ev kostnader som uppstår.

Jour

Om något akut skulle hända som inte kan vänta till felanmälan öppnar kontaktar du jouren, Stadens VVS- och energiteknik.

Telefonnummer: 08-29 43 70

Bra att veta: Bostadens huvudkranar för tappvatten finns placerade bakom fördelarskåpets lucka som är placerad i badrummet.

Hiss

Vid fel på hissen ring i första hand Aphos felanmälan och i andra hand hissleverantörens journummer som du hittar vid hissen.

Garaget

Garaget inkl. garageporten från Löfströms Allé och Max Siewerts gata tillhör Skandia Fastigheter. Garaget förvaltas av Parkando. De ansvarar för fastighetsskötsel och uthyrning av parkeringsplatser. Om något är fel på antingen porten eller i garaget använd Parkandos journummer.

Parkandos journummer: 08-410 835 20

Parkando kundtjänst: 08-408 396 39 (mån-tor 9-14),
E-post: kundservice@parkando.se

Fakturering

För administrativa frågor eller vid fel i t ex avgiftsfakturering kontaktar du Simpleko som är anlitad för att sköta föreningens ekonomi.

E-post: info@simpleko.se
Telefon: 018 - 66 01 60 (mån-fre 9-12)

Styrelsen

Styrelsen hanterar inte felanmälningar, utan till styrelsen vänder du dig med mer strategiska frågor eller om du har frågor kring t ex andrahandsuthyrning, extranycklar, ombyggnader i din lägenhet m.m.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.