Sök på sidan
Logga in
Formulär för kontakt med styrelsen

Parkering & bilpool

Garaget i Fabriksparken 1 ligger under bostadskvarteret - det ägs av Skandia Fastigheter och förvaltas av Parkando. Via hiss eller trappa i din uppgång har du som boende med garageplats direktaccess till garaget.

Frågor kring garage och garageplatser


Alla frågor relaterade till garaget hänvisar vi till Parkando som förvaltar det åt Skandia Fastigheter som äger det; 08 - 408 396 39 (mån-tor 9-14), kundservice@parkando.se eller www.parkando.se. Det är Parkando du kontaktar om du är intresserad av parkeringsplats, styrelsen i Brf Fabriksparken 1 har inget med garaget att göra. För felanmälning gällande garaget, se kontaktuppgifter på sidan för Felanmälningar.

Elbilio bilpool


Det finns en bilpool i garaget via Elbilio som erbjuder uthyrning av elbilar som enkelt kan hyras via deras app – läs mer här.

Fram till och med 1 juli 2024 har vi som bor i Brf Fabriksparken 1 fått ett mycket förmånligt erbjudande med 25% rabatt från Elbilio som du kan läsa om här.

Donald service-boxar


I garaget finns även Donald service-boxar installerade. Här kan du läsa mer om denna service.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.