Sök på sidan
Logga in
Formulär för kontakt med styrelsen

Balkonginglasning

NOTERA: Vi kommer löpande att hålla denna sida uppdaterad så att du vet var du alltid kan hitta den senaste informationen om vad som gäller kring balkonginglasningen.

Det är många som har visat intresse för balkonginglasning och som spänt väntar på att få komma vidare med beställning och installation. Vi från styrelsen är mycket glada över att ha fått en engagerad och drivande balkonginglasningsgrupp som regelbundet har presenterat för oss i styrelsen och gjort rekommendationer på hur vi ska gå vidare. Vi kommer inom kort kunna presentera mer detaljer gällande nästa steg.

Nedan ser du en sammanställning över den ungefärliga tidsplanen. Observera att den kan komma att ändras och att vi är beroende av kommunens beslut gällande bygglov. I det här arbetet har vi valt Lumon som leverantör och stöd i projektet (se protokoll från årsmötet i maj - du hittar protokollet under menypunkt 'Stadgar, mailutskick & stämmor' efter du loggat in på hemsidan).

Tidsplan:

September 2023: Ett godkännande av bygglovsansökan väntas komma under slutet av september.

Oktober - november 2023: Mer detaljerad information distribueras till medlemmarna och anmälan görs om man vill gå vidare med inglasning.

Januari - juni 2024: installation.

Priser: Här kan du läsa mer om priser för att glasa in din balkong

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.